Økonomi
Tilskuddsordninger

Myndighetene ønsker å stimulere overgangen til mer energieffektive og klimavennlige oppvarmingsløsninger i boliger. Du som boligeier kan derfor motta økonomiske tilskudd ved å gjennomføre ulike energitiltak i din bolig.
Mange muligheter – noe for deg?

Moderniser boligen din ved å gjennomføre ett eller flere av energitiltakene i venstre meny! I tillegg til økt komfort og redusert energiforbruk, vil boligen din kunne få en høyere salgsverdi.

Spar energi, opptre klimavennlig og motta økonomisk tilskudd! Vinn – vinn – vinn ...

De fleste tilskuddsordninger er rettighetsbaserte. Dette betyr at du ikke trenger å søke om tilskudd på forhånd. Ta en nærmere kikk på om noe av dette kan være aktuelt for deg.

Flere av tilskuddsordningene gjelder også for de som skal bygge nytt. Tenk langsiktig og klimavennlig når du først skal gjøre noe med boligen din – det kan bli lenge til neste gang ...
Relevante aktører


HEADING HER!!!

ENERGIKANALEN AS

Energikanalen AS vil formidle mangfoldet av energiløsninger, og hvilke muligheter du har til å gjennomføre kostnadsbesparende og miljøvennlige tiltak i egen bolig.


LØSNINGER OG TILTAK

For at du skal kunne foreta en vurdering av hvilke løsninger som er mest aktuelle for deg der du bor, har vi forsøkt å systematisere og samordne informasjon som i sum kan gjøre det lettere for deg å gjennomføre ett eller flere tiltak.
 

SISTE NYTT

Nye muligheter for tilskudd til oppgradering av bolig

Endringer i byggeregler i 2016

Plusskundeavtaler ved egenproduksjon av strøm


KONTAKTINFO

Epost:

post@energikanalen.no

Telefon:
957 04 337

Postadresse:
Hvervenmoveien 49
3511 Hønefoss