Flere historier


ØKONOMISKE FORDELERVinner av kaffemaskinREHABILITERING OG TILSKUDDGårdshus fra 1900 på GranØKONOMISKE FORDELERVinner av peisovn


ENERGIRÅDGIVNING OG SOL+VEDSteinkjerhus fra 78 på Lunner
ENERGIRÅGIVER OG OLJEKJELHovedbygning på Kile Gård
ØKONOMISKE FORDELERVinner av gavekort

Våre historier
Energikanalen ønsker her å formidle historier om energirelaterte løsninger og tiltak.

Vi håper historiene kan stimulere til gjennomføring av tiltak også i din bolig, eller kanskje være en tankevekker slik at du unngår anskaffelse av løsninger som ikke er særlig smarte eller fremtidsrettete ...Vi er i gang!Endelig kan vi begynne på jobben med å gjøre smarte energiløsninger og bygningsmessige tiltak lettere tilgjengelig for deg som er boligeier!

Vi skal gjennom vår Markedsplass for energieffektivisering, forsøke å hjelpe deg med informasjon innenfor tre områder. Vi skal på en uavhengig måte formidle økonomiske fordeler, ekspertanbefalinger og viktige offentlige krav, samt vise aktuelle leverandører av produkter og tjenester der du bor!

Informasjonen innenfor disse tre områdene skal vi samordne og systematisere for deg. På våre temasider skal vi så presentere det som er superrelevant for nettopp det du vurderer å gjennomføre i din bolig!

Vi starter opp med kun tre temasider (utfase fossil oljefyring, vedfyring og vannbåren varme) i fem samarbeidende kommuner. Vi vil imidlertid fortløpende komme opp med nye temasider og tilby vår tjeneste i flere kommuner. Melder du deg på vårt gratis nyhetsbrev vil du bli varslet om dette!


 HEADING HER!!!

ENERGIKANALEN AS

Energikanalen AS vil formidle mangfoldet av energiløsninger, og hvilke muligheter du har til å gjennomføre kostnadsbesparende og miljøvennlige tiltak i egen bolig.


LØSNINGER OG TILTAK

For at du skal kunne foreta en vurdering av hvilke løsninger som er mest aktuelle for deg der du bor, har vi forsøkt å systematisere og samordne informasjon som i sum kan gjøre det lettere for deg å gjennomføre ett eller flere tiltak.
 

SISTE NYTT

Nye muligheter for tilskudd til oppgradering av bolig

Endringer i byggeregler i 2016

Plusskundeavtaler ved egenproduksjon av strøm


KONTAKTINFO

Epost:

post@energikanalen.no

Telefon:
957 04 337

Postadresse:
Hvervenmoveien 49
3511 Hønefoss