Flere historier


ØKONOMISKE FORDELERVinner av peisovn


ENERGIRÅDGIVNING OG SOL+VEDSteinkjerhus fra 78 på LunnerENERGIRÅGIVER OG OLJEKJELHovedbygning på Kile GårdØKONOMISKE FORDELERVinner av gavekort

GRATIS INFORMASJON OG RÅDGIVNINGVi er igang!
Våre historier
Energikanalen ønsker her å formidle historier om energirelaterte løsninger og tiltak.

Vi håper historiene kan stimulere til gjennomføring av tiltak også i din bolig, eller kanskje være en tankevekker slik at du unngår anskaffelse av løsninger som ikke er særlig smarte eller fremtidsrettete ...Vinner av kaffemaskinØkonomiske fordeler

Det skal lønne seg å slå av en prat om energieffektivisering i boligen, og være mottaker av nyhetsbrev fra Energikanalen! Energikanalen var forrige uke på stand for å informere boligeiere i kommunene Hole, Ringerike, Jevnaker, Lunner og Gran om deres tilgang til vår uavhengige og gratis webtjeneste for energiomlegging og energieffektivisering. Denne tjenesten er tilgjengelig takket være kommunenes ønske om å hjelpe boligeiere med rådgivning om ENØK-tiltak.


På stand handlet pilkastkonkurransen selvfølgelig om å treffe bærekraftige grønne mål. Blant deltakerne ble det trukket ut en kaffemaskinen, en DeLonghi til en verdi av kr. 5.499,-. Den heldige vinneren er Jannicke Haug fra Hønefoss. Vi gratulerer!

Kaffemaskinen, levert av Expert Hønefoss, er selvfølgelig svært energivennlig, Better than energy class A :)Gratis uavhengig rådgivning


Energikanalen ønsker å treffe DEG som boligeier, for en prat om utfordringer og planer for nettopp DIN bolig. Vi er tilstede med stands i de kommuner vi har en samarbeidsavtale med (Hole, Ringerike, Jevnaker, Lunner og Gran). Ser du oss, setter vi stor pris på om du tar kontakt! Vi høster erfaring av å snakke med boligeiere om deres energi- og oppvarmingsløsninger, og kan bidra med gratis uavhengige råd.


Nyttig informasjon - og så drypper noe nå og da ... Oppfordre gjerne noen du kjenner til å registrere seg for vårt GRATIS nyhetsbrev. Da vil de også motta nyttig og lønnsom informasjon for sin bolig, og samtidig være med i trekningen av smått og stort fra tid til annen ... ;)

Relevante aktører
Forbrukerelektronikk


HEADING HER!!!

ENERGIKANALEN AS

Energikanalen AS vil formidle mangfoldet av energiløsninger, og hvilke muligheter du har til å gjennomføre kostnadsbesparende og miljøvennlige tiltak i egen bolig.


LØSNINGER OG TILTAK

For at du skal kunne foreta en vurdering av hvilke løsninger som er mest aktuelle for deg der du bor, har vi forsøkt å systematisere og samordne informasjon som i sum kan gjøre det lettere for deg å gjennomføre ett eller flere tiltak.
 

SISTE NYTT

Nye muligheter for tilskudd til oppgradering av bolig

Endringer i byggeregler i 2016

Plusskundeavtaler ved egenproduksjon av strøm


KONTAKTINFO

Epost:

post@energikanalen.no

Telefon:
957 04 337

Postadresse:
Hvervenmoveien 49
3511 Hønefoss