Flere historier

ØKONOMISKE FORDELERVinner av kaffemaskin


REHABILITERING OG TILSKUDDGårdshus fra 1900 på Gran


ENERGIRÅDGIVNING OG SOL+VEDSteinkjerhus fra 78 på LunnerENERGIRÅGIVER OG OLJEKJELHovedbygning på Kile GårdØKONOMISKE FORDELERVinner av gavekortGRATIS INFORMASJON OG RÅDGIVNINGVi er igang!
Våre historier
Energikanalen ønsker her å formidle historier om energirelaterte løsninger og tiltak.

Vi håper historiene kan stimulere til gjennomføring av tiltak også i din bolig, eller kanskje være en tankevekker slik at du unngår anskaffelse av løsninger som ikke er særlig smarte eller fremtidsrettete ...Vinner av peisovn

MODERNE OG RENTBRENNENDE. Ellen Wøien fra Gran er den glade vinner av en moderne Contura peisovn. Her på besiktigelse hos Varmefag Hønefoss.

Økonomiske fordeler

Det skal lønne seg å være mottaker av nyhetsbrev fra Energikanalen!

Blant de som registrerte seg for vårt nyhetsbrev frem til 1. mai, ble det trukket en vinner av en flott Contura peisovn - levert av Varmefag Hønefoss. Den heldige vinner av peisovnen til en verdi av kr. 15.500,- ble Ellen Wøien fra Gran – vi gratulerer!

I 1998 ble det innført nye nasjonale standarer for vedovner i Norge. Med nye godkjenningskrav ble de nye peis-/vedovnene vesentlig mer effektive og med lavere partikkelutslipp – bra for miljø og privatøkonomien.

Les mer på

Gratislotteri og nyttig informasjon

Oppfordre gjerne noen du kjenner til å registrere seg for vårt GRATIS nyhetsbrev. Da vil de også motta nyttig og lønnsom informasjon for sin bolig, og samtidig være med i trekningen av smått og stort fra tid til annen ... ;)


Relevante aktører
HEADING HER!!!

ENERGIKANALEN AS

Energikanalen AS vil formidle mangfoldet av energiløsninger, og hvilke muligheter du har til å gjennomføre kostnadsbesparende og miljøvennlige tiltak i egen bolig.


LØSNINGER OG TILTAK

For at du skal kunne foreta en vurdering av hvilke løsninger som er mest aktuelle for deg der du bor, har vi forsøkt å systematisere og samordne informasjon som i sum kan gjøre det lettere for deg å gjennomføre ett eller flere tiltak.
 

SISTE NYTT

Nye muligheter for tilskudd til oppgradering av bolig

Endringer i byggeregler i 2016

Plusskundeavtaler ved egenproduksjon av strøm


KONTAKTINFO

Epost:

post@energikanalen.no

Telefon:
957 04 337

Postadresse:
Hvervenmoveien 49
3511 Hønefoss