Våre historierEnergikanalen skal hjelpe boligeiere med å finne gode løsninger og tiltak innen energiomlegging og energieffektivisering.

Vi bistår enkelte vertsfamilier med å starte en fornuftig prosess i sin bolig. Ved å presentere deres utfordringer og vurderinger, håper vi det blir enklere også for deg å starte opp en fremtidsrettet prosess i din bolig

Les våre historier her!

For boligeiere
«Vi trenger uavhengige og gode råd om hvilke tiltak vi kan gjøre i vår bolig, økonomiske vurderinger og hvem som kan levere det vi trenger der vi bor. Hvor finner vi informasjon om dette?»

Mange forbrukere i Norge opplever forhold knyttet til energi og energibesparelse som komplisert og uoversiktlig, og mange leverandører sliter med å nå ut med gode løsninger og produkter.

Energikanalen vil på en brukervennlig måte formidle mangfoldet av energiløsninger, og hvilke muligheter du har til å gjennomføre kostnadsbesparende og miljøvennlige tiltak i egen bolig.

Energikanalen er en uavhengig, tilbyderfinansiert formidlingstjeneste. Dette betyr at det er de aktørene som presenterer sine produkter og tjenester gjennom vår webtjeneste som betaler for at du som boligeier har gratis tilgang til denne tjenesten.

For oss i Energikanalen er det viktig at du har tillit til vår uavhengighet. Dette er grunnen til at ingen leverandører av produkter eller tjenester har eierinteresser i Energikanalen AS. Gjennom vår webtjeneste presenteres leverandører kun ut fra hvor relevant produktet deres er for det temaet du leser om. Dette betyr igjen at du kan være trygg på at det ikke er størrelsen på «markedsføringsmusklene» som avgjør hvordan en leverandør formidles. Bransjeforeninger og sentral offentlig informasjon presenteres imidlertid mer fremtredende, da dette er grunnleggende informasjon du bør kjenne til når du skal vurdere et tiltak.

Det finnes i dag en rekke gode og fornuftige oppvarmingsløsninger og bygningsmessige tiltak som både kan gi deg en energireduksjon, lavere energikostnader, økt komfort og verdiøkning på boligen. Vi vil derfor presentere flest mulige alternativer for deg, men vi må bygge stein på stein ...

Registrer deg for vårt gratis nyhetsbrev og du vil motta informasjon om nye temasider, viktige bestemmelser og økonomiske fordeler på e-post. Legg inn din e-post i løpet av februar/mars, så er du med i trekningen av en flott premie!

Relevante aktører

HEADING HER!!!

ENERGIKANALEN AS

Energikanalen AS vil formidle mangfoldet av energiløsninger, og hvilke muligheter du har til å gjennomføre kostnadsbesparende og miljøvennlige tiltak i egen bolig.


LØSNINGER OG TILTAK

For at du skal kunne foreta en vurdering av hvilke løsninger som er mest aktuelle for deg der du bor, har vi forsøkt å systematisere og samordne informasjon som i sum kan gjøre det lettere for deg å gjennomføre ett eller flere tiltak.
 

SISTE NYTT

Nye muligheter for tilskudd til oppgradering av bolig

Endringer i byggeregler i 2016

Plusskundeavtaler ved egenproduksjon av strøm


KONTAKTINFO

Epost:

post@energikanalen.no

Telefon:
957 04 337

Postadresse:
Hvervenmoveien 49
3511 Hønefoss